Turbie twist er gode og holdbare!

Når man skal have tørret sit hår, så er det vigtigt at man skåner det samtidig! Alt for mange bruge føntørrer, hvilket folk ofte gør. Især om vinteren kan det være skadeligt for håret at bruge en føntørrer, fordi luften er meget hård ved håret.

Hvis man derimod bruger en såkaldt turbie twist, så kan man tørre sit hår på en meget mere skånsom måde. Man vikler bare håret ind i denne særlige genstand, og så kan man bare sidde og vente til det tørrer. Man kan sidde på computeren, læse en bog eller bare se TV, og man behøver ikke at gøre andet!
Turbie twist er med andre ord genial til folk der især har langt hår. Man kan nemlig nemt bruge det alle steder henne og det er meget effektivt.

Turbie twist kan tages med på ferie!
Især hvis du tager på ferie er det genialt. Du kan nemlig have turbie twist med i din kuffert og bruge det på din ferie. Det kræver ikke andet end at du husker at pakke det ned. Når du så har været i swimming poolen, så kan du lige svinge håret op i din turbie twist, og så tørrer det nemt.

Turbie twist fås i mange farver, og det koster vidt forskelligt overalt. Hvis du køber det på nettet kan du dog spare store summer som regel. På Turbietwist.dk kan du få dem til Danmarks bedste priser og der er 4 flotte farver at vælge imellen. Du får dem endda leveret på 1-2 dage uden ekstra omkostninger!
Hvis du køber dine turbie twist i dag, så får du dem i morgen og så er du klar til at opleve hvor nemt det rent faktisk kan være at tørre hår uden at skade det.

 

Jeg har selv turbie twist, og jeg er glad for dem!

Jeg købe for lidt tid siden 2 turbie twist til mig selv og 2 til min datter. Vi er begge vældigt tilfredse med dem, og vi bruger dem hver dag. Vi har ikke tænkt os at gå tilbage til føntørreren, da dette klart er bedre. Jeg kan kraftigt anbefale alle andre at købe et par turbie twists og bruge dem, hvis de både vil spare strøm og skåne deres hår!

This entry was posted in Sundhed & Familie and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>