Lyoness skove på to kontinenter

Greenfinity Foundation og Lyoness medlemmer skaber skove i Nicaragua og Tyskland.

Klimaforandringerne, og overforbruget af ikke-vedvarende ressourcer som olie, er problemer, som vi bliver nødt til at tage seriøst i vores samfund. For at modarbejde denne udvikling har Lyoness Greenfinity Foundation startet genplantningsprojekter i Nicaragua og Tyskland. Lokale træsorter vil blive plantet på brak og gold jord for at dyrke træ, som er en vigtig ressource der kan bruges af lokalbefolkningen i stedet for olie, petroleum og brunkul, samt give en ekstra indtægtskilde for indbyggerne. Ligesom indbyggerne, vil regionale planter og dyr drage fordel af disse genplantningsprojekter, da disse fremtidige skove vil imødekomme et presserende behov for habitat, hvilket er særligt vigtigt for truede arter.

Nicaragua – et skridt ud af fattigdom

Nær byen San Juan de Limay i Nicaragua, er der plantet en ny Lyoness skov. Denne placering blev valgt, da jorden er blevet frataget værdifulde næringsstoffer gennem ekstensivt landbrug. Denne Lyoness skov er mere end et habitat – det er også et skridt ud af fattigdom for indbyggerne. Genplantning og opdræt af skoven vil skabe nye arbejdspladser og et levebrød, da den er beplantet med frugttræer, samt forskellige arter af træ.

Tyskland – nyt levested for bæveren

I Tyskland er bæveren hurtigt blevet en truet art. På grund af ekstreme miljøforhold, såsom oversvømmelser, flodudvikling og en intens areal anvendelse, bliver bæverens levested konstant formindsket. Lyoness skoven i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern har derfor til hensigt at tilbyde bæveren et nyt hjem. Den blandede skov, som er egnet til den placering, og som omfatter Red Alder og Avnbøg, vil have en positiv indflydelse på jorden og den biotopiske udvikling.

Lyoness medlemmer bidrager

Siden begyndelsen af 2013 har Lyoness medlemmer været i stand til at beregne deres personlige CO2 fodaftryk på www.lyoness-GFF.org. De kan derefter kompensere for deres fodaftryk ved at give donationer til støtte af Lyoness skove. Du bidrager derfor til at skabe levesteder og forbedre vores miljø på længere sigt.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>