Alt om sport og træning

Hos arena365.dk kan du læse alt omkring sport, og hvad der rører på sig lige pt. Vi har blandt andet artikler om alt, lige fra kosttilskud, øvelser og til mode samt design inden for træning. Vi har dog mest kærlighed til cykelsporten, hvor især mountainbike/MBT er det der interesserer os mest.

Mountainbike har alt hvad en rigtig sport burde indebære, både styrke, kondition og stærk vindermentalitet er krævet for at kunne konkurrere imod den absolutte top af eliten.

Blandt nogle af de vigtigste kompetencer, er som sagt styrketræning. Da det kræver utroligt meget af benene at kunne køre op ad bakke med høj hastighed, og selvom at det går ned af bakke ind imellem, så vil du stadig ikke kunne slappe af i benene når det går ned af, da det her handler om at støde imod at de hårde bump på vejen i dine lår, således at man kan hamre afsted, uden alt for mange forhindringer.
Den rette ernæring er faktisk også vigtigt, især når vi snakker hård fysisk udfoldelse. Her kan der både suppleres op med kosttilskud og forskellige andre madplaner og kostplaner for den sags skyld. Til både præstation og styrke, er madplaner som f.eks. stenalderkost meget populær, da den henvender sig meget til mænd – da kosten består af kød, bacon, æg og lidt grønt. Også selvom at man skal frasortere kartofler og pommes frites.

Det nuværende år 2014 bliver også rigtigt stort inden for sport. Blandt nogle af de store arrangementer dette år, kan der nævnes World Cup i fodbold, Wimbledon i Tennis, Atletik, Tour De France og mange mange flere. Vi vil dog også prøve at få så mange sportsgrene med som muligt, men vi vil højest sandsynligt ikke kunne dække dem alle. Og når man har en blog i Danmark, så forventer de besøgende også at høre lidt omkring emner og råd, som kan hjælpe dem. Det kunne være råd til at tabe sig, komme i form eller noget helt tredje.
Vi ser frem til et 2014 hvor vi gerne vil prøve at lave et nyt spændende indlæg hvert måned, som faktisk er relevant for alle besøgende, og forhåbentligt fremtidige besøgende.

for mere information besøg på:
Alt om sport og træning

This entry was posted in Sport and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>